Ihmiset voivat nyt hyödyntää tätä ainutlaatuista palvelua Betfairin kaltaisten vedonlyöntipörssien viime vuosien ilmiömäisen kasvun ja menestyksen ansiosta. Vedonlyöntijärjestelmien avulla asiantuntevat vedonlyöjät voivat poistaa tarpeen käyttää perinteistä vedonvälittäjää. Vierasvedonlyönti on nykyaikainen vaihtoehto perinteisille takaisinvedonlyöntijärjestelmille. Tämä on jälleen yksi esimerkki siitä, miten teknologia on murtautunut tähän vedonlyöntimaailmaan ja kasvaa joka kerta. Se hyödyntää lay-vedonlyöntijärjestelmää täysimääräisesti. Vedonlyöntipörsseissä on saatavilla muita arvokkaita ominaisuuksia, joita ei löydy mistään muualta.

Betfair on maailman laajin vedonlyöntipörssi. Se tarjoaa aidon vaihtoehdon perinteiselle järjestelmävedonlyönnille, joka tunnetaan nimellä “back betting system”. Pelaamalla vedonvälittäjän roolissa voit nyt käyttää “lay-vedonlyöntijärjestelmää”.

Lay-vedonlyöntijärjestelmät ovat kuin vedonvälittäjä. Anna minun kertoa sinulle!

Lay-vedonlyönti on vedonlyöntipörssien tarjoama palvelu. Sen avulla voit käyttää taitojasi ja arvostelukykyäsi ennustaaksesi minkä tahansa urheilutapahtuman tuloksen, jonka et usko voittavan. Tämä tunnetaan nimellä “lay-vedonlyönti”.

Voit nyt tehdä rahaa häviäjien maailmassa käyttämällä lay-vedonlyöntijärjestelmiä ja vedonlyöntipörssejä. Sinun ei enää tarvitse tukea vain voittajia kerätäksesi voittosi. Lay-vedot voi nyt asettaa käyttämällä vedonlyöntipörssin lay-vedonlyöntialustaa.

Lay-vedonlyöntijärjestelmän selitys. Tässä on esimerkki Betfairin lay-vedonlyöntijärjestelmästä ja siitä, miten ne toimivat.

Oletetaan, että olet koko kauden ajan seurannut tiiviisti suosikkijalkapallojoukkueesi edistymistä. Olet kotona ja tiedät, ettei peli voi mitenkään päättyä tasapeliin.

Lay-vedonlyöntijärjestelmän ottelukertoimet Betfairilla ovat: Joukkue-A 5/2; tasapeli 2/1; joukkue-B 5/2.

Tämä lay-vedonlyöntijärjestelmä selittää, miten Lay-vedonlyöntikertoimia 2/1 käytetään Betfairilla. Tässä esimerkissä lay-vedonlyöntijärjestelmän kertoimet ovat tasapelille 2/1. Jos lyöt lay-vedon PS10:lle, niin…

Jos kilpailu päättyy tasapeliin, menetät PS20 (2x PS10).

Jos olisit vedonvälittäjä ja käyttäisit lay-vedonlyöntijärjestelmää lyödäksesi vetoa tasapelistä, ja ottelu päättyisi tasapeliin, saisit panoksesi rahana PS10 (vähennettynä pienellä Betfairin komissiolla).

Betfair lay-vedonlyöntimenetelmän selitys: Tämä on sama asia kuin perinteisen vedonlyönnin asettaminen vedonvälittäjälle PS10:stä kertoimella 2/1. Erona on se, että voit käyttää Betfairin Lay-vedonlyöntijärjestelmää ja pitää panosrahasi, jos veto ei mene suunnitellusti. Jos mahdollisuus onnistuu, vedonvälittäjä valvoo panosrahojasi tavalliseen tapaan.

Lay-vedonlyöntijärjestelmiä on nyt saatavilla lähes kaikkiin urheilutapahtumiin. Voit lyödä vetoa jalkapallosta, hevoskilpailuista tai rugbystä, ja uusia lay-vedonlyöntimarkkinoita luodaan jatkuvasti. Sillä ei ole väliä, mistä urheilulajista lyöt vetoa; voit lyödä lay-vedon lopputuloksesta.

Tarkastellaanpa toista esimerkkiä lay-vedonlyöntijärjestelmistä. Tällä kertaa tarkastelemme hevoskilpailuja. Miten voit kasata kertoimet eduksesi sen sijaan, että käyttäisit lay-vedonlyöntimenetelmää vastaan?

Back-vedonlyöntijärjestelmät: Kuvittele 12 juoksijan hevoskilpailu. Voittaaksesi perinteisellä “back betting” -järjestelmällä sinun pitäisi tunnistaa kilpailun voittaja. Sinulla olisi vain yksi hevonen juoksemassa puolestasi (se, jonka voitosta lyöt vetoa). Kilpailisit muita 11 hevosta vastaan. Voisit menettää mahdollisuutesi voittaa kilpailu, jos mikä tahansa näistä 11 hevosesta voittaa. Tämä on perinteinen tapa menettää panosrahasi, joka tunnetaan myös nimellä “back betting” tai “back betting system”.

Lay-vedonlyöntijärjestelmät: Käytämme jälleen esimerkkinä 12 juoksijan hevoskilpailua. Lay-vedonlyönti, joka tunnetaan myös nimellä “lay-vedonlyönti”, tarkoittaa sitä, että jäljellä olevista 11 kilpailijasta joku hevonen voittaa kilpailun. Lay-järjestelmävedonlyönnin avulla voit asettaa vain yhden hevosen menestymään missä tahansa Betfair-vedonlyöntipörssin kilpailussa. Tämä kasaa kertoimet sinun eduksesi. Kaiken kaikkiaan kaikki 11 hevosta juoksevat sinun puolestasi, ja vain yksi hevonen (se, jonka lyöt vetoa, että se voittaa kilpailun) juoksee sinua vastaan.

Lay-vedonlyöntijärjestelmät voivat kuulostaa hämmentäviltä, varsinkin jos et tiedä niistä paljon. Voittopotentiaalia on tarjolla niille, jotka käyttävät aikaa lay-vedonlyöntijärjestelmien ja vedonlyöntipörssien ymmärtämiseen yleensä.

Olet varmasti samaa mieltä siitä, että voittajan valitseminen 12 juoksijan hevoskilpailussa on monimutkaisempaa kuin hevosen valitseminen voittajaksi. Totta puhuen – lay-vedonlyöntijärjestelmä voi kasata kertoimet eduksesi, mikä avaa enemmän voittomahdollisuuksia. Lay-vedonlyönti on kannattava vaihtoehto perinteiselle back-vedonlyönnille. Sen sijaan, että kertoimet olisivat pinoutuneet sinua vastaan, se voi saada kertoimet pinoutumaan sinun eduksesi.